1xbet BA bonus 100%

Koje bonuse nudi servis 1xbet

1xbet BA bonus Bonus po depozitu. U servisu 1xbet može se ostvariti bonus odmah po prvom depozitu, do visine od 100%, ali ne više od 100 EUR. Uslov za ostvarivanje bonusa je registracija i uplata prvog depozita u iznosu od najmanje 10 €. Zatim odmah dobijate bonus.

Međutim, za ostvarivanje inicijalnog bonusa treba ispuniti sljedeće uslove. Kao prvo, bonus može dobiti samo račun na 1xbet koji ima u potpunosti popunjen profil. Drugo ograničenje se odnosi na okretanje bonusa. U skladu sa važećim uslovima, bonus treba najmanje 5 puta okrenuti tokom akumuliranog klađenja. U svakom combo klađenju morate imati najmanje 3 tipa opklada ili više. Najmanje 3 opklade u akumulatoru moraju imati kvotu 1,40 ili veću. 1xbet.com smatra okretanje bonusa uspješnim isključivo kada su realizovane sve opklade u okviru gore navedenog iznosa.

1xbet bonus 100 €/£/$ – Registrujte se sada »

Ukoliko gore opisani uslovi nisu ispunjeni ne mogu se na 1xbet podići nikakva sredstva sa računa. Bonusi ili dobici iz sredstava bonusa smatraju se nevažećim.

Bonus 1xbet ne može se spajati sa drugim promocijama. Jednom korisniku pripada samo jedan bonus koji može dobiti. U slučaju pokušaja zaobilaska ovog pravila korisnik se izlaže riziku sankcija. U krajnjem slučaju može čak doći do poništenja i gubitka svih sredstava. U slučaju ako korisnik nije zainteresovan bonusom, može od njega ranije odustati.

Redovne promocije

U ovom trenutku servis za sportsko klađenje 1xbet ima široku ponudu promocija koje se redovito obnavljaju. Dosta interesantan je na primjer bonus koji možete dobiti kao pomoć nakon serije izgubljenih opklada.

Uslov za ostvarivanje bonusa nakon serije gubitaka je: izgubljenih najmanje 20 opklada u nizu tokom 30 dana. Takav bonus je obično u vrijednosti od 100 do 500 dolara, zavisno od toga koliko je bio prvi depozit. Kod ovog bonusa mora se još voditi računa o tome da ako ste izabrali combo klađenje, mora ono uključivati razne sportove i razne rezultate. U suprotnom gubite pravo na bonus.
Treba istaknuti da 1xbet aktualno nema u ponudi bonus reload. Ne možete također pristupiti nikakvom reload programu lojalnosti.

Bonus igre

Bonus igre u ponudi 1xbet su: 1xMemo, 1xLutrija, 1xSanduk, 1xSef, Kolo sreće i Dnevna lutrija. Princip takvih igara su naknadni dobici, eventualno prikupljanje bodova, pri čemu važi pravilo da što više igrate, to veću šansu imate za prikupljanje bodova.