1xbet BA bonus 100%

Betclic

Betclic bonusТренутно, Betclic је једна од најбрже растућих компанија на тржишту интернет кладионица. Настала је у Француској 2005. године. У то време још је функционисала под именом “Бетцлицк”. Године 2009. променио је име у “Бетцлиц” и, као и многе друге кладионице, има своје седиште у Гибралтару. О величини подухвата говори и чињеница да је Бетцлиц Еверест Гроуп такође власник таквих признатих кладионица као Екпект и Бет-ат-хоме. Поред кладионичарских оклада, он нуди и своје услуге на покер тржишту (Еверест Покер) и онлине коцкарнице (Еверест Цасино и Импрериал Цасино).
Такође, финансијска и безбедносна питања се одржавају на највишем нивоу, што доказује чињеница да је Бетцлићу додељена процена поузданости СБР-а на нивоу Б. То нас чини апсолутно сигурним у вези са депонованим новцем и безбедношћу ваших личних података. Осјећај сигурности повећава се и чињеницом да је финанцијски кладионичар Бетцлиц једна од највећих финансијских институција у Еуропи – Барцлеис банка.

Понуда добродошлице је једна од најјачих тачака кладионице Бетцлиц. Сваки новопријављени играч добија Betclic бонус добродошлице у износу од 50 еура. Бонус ради на “цасхбацк” основи, тако да након уплате првог депозита и постављања прве опкладе, кладионица Бетцлиц враћа улог (до 50 еура) ако је изгубљен. Међутим, треба се сетити одређених правила која су на снази у правилима о бонусу. Бонус добродошлице се додељује само играчима који су извршили прву уплату кредитне / дебитне картице или банковним трансфером. Цасхбацк мора бити стављен на опкладу са најмање 3 могућа резултата. Цасхбацк опклада се може кладити на било који спорт осим Бетцлиц14 и системских опклада. Враћени новац се може повући одмах или можете наставити да се кладите на њега.

Како ћете добити “цасхбацк бонус” у неколико корака:
– региструјте се у Бетцлиц
– Направите први депозит користећи кредитну / дебитну картицу или банковни трансфер
– ставите опкладу која има 3 могуће опције резултата (нпр. 1Кс2 у фудбалу) на било ком курсу (појединачно или АКО)
– ако се купон покаже губитником, Betclic ће вратити цијели улог на 100 еура. Новац који ће бити враћен биће у могућности да се одмах повуче.

Морате признати да је ово веома атрактивна понуда. ако изгубите добит ћете поврат новца и одмах га можете платити без икаквих додатних захтјева, обавезу да “предате” депозит, итд.

Мобилни бонус од Бетцлиц-а

Додатни бонус за Бетцлиц играче је бонус који се даје играчима који праве прву опкладу путем мобилног уређаја – паметног телефона или таблета.
Овај бонус је независан од бонуса добродошлице и износи 10 евра. Да бисте користили мобилни бонус морате ставити опкладу путем телефона у износу од 5 до 10 Еура уз минимални коефицијент од 1,50, ако је опклада изгубљена, Бетцлиц ће вратити окладу у облику фреебета.
За разлику од главне бонус понуде, да бисте повукли фреебет победу, морате да ротирате фреебет износ 6 пута у једном или више улога на различитим догађајима, са најмање три потенцијална резултата и минималним коефицијентом од 2.00.

За играче који користе мобилне уређаје, Бетцлиц је припремио посебну апликацију за мобилне кладионице, која захваљујући посебном сучељу чини клађење на телефон једноставним и интуитивним. Апликација је доступна на иОС, Андроид, Виндовс Пхоне и другим мање популарним мобилним телефонским системима. Требало би да буде инсталирано на вашем телефону. Захваљујући Бетцлиц мобилној апликацији клађење на опкладе ће бити могуће у било које вријеме и на сваком мјесту и додатне функционалности као што су аутоматско обавјештавање о резултатима клађења ће олакшати живот сваком играчу.

Бетцлиц ВИП програм

За активне играче, Betclic bonus је припремио посебну понуду, односно ВИП програм, што значи ширу понуду, посебне промоције и бонусе, као и разне врсте награда, као што су улазнице за фудбалске утакмице или карте за друге спортске догађаје. Да бисте добили ВИП статус у Бетцлиц-у, требали бисте активно користити услуге кладионице, тј. Редовно стављати клађења и вршити плаћања, а повремено и провјерити Бетцлиц цасино и покер. Када кладионица види вашу активност, он ће вас контактирати преко службе за кориснике.

Контакт и техничка подршка

Бетцлиц техничка подршка је доступна путем контакт форме, поште или разговора, отвореног између 10 и 19, а која ради на многим језицима. Ако имате било каквих питања, онда неће бити проблема у добијању потребних информација.

Ocijenite ovaj post