1xbet BA bonus 100%

Kako uplatiti i isplatiti novac na 1xBet?

1xbet BA payments U životu svakog igrača, koji se služi servisima za klađenje, dolazi trenutak kada se želja za kockanjem iscrpi i nadvlada željom za stabilizacijom i nagrađivanjem svog truda u obliku isplate pošteno zarađenog na klađenju novca. Pitanje je: kako to možemo učiniti da bi se najviše isplatilo? Ako se radi o 1xBet, metode vršenja plaćanja koje nudi ovaj portal su raznovrsne i navodno ima ih čak sto devedeset. Među takvim obiljem i raznolikošću svako može pronaći opciju koja mu najviše odgovara.


1xBet: metode vršenja plaćanja

Jedan od načina kako izvršiti prijenos novca od dobiti na svoj račun je stavljanje novca na bankovnu ili kreditnu karticu ili karticu pre-paid. Kako vidimo, 1xBet trudi se da omogući isplate čak i na račune u manje popularnim bankama ili na manje poznate kreditne kartice. Pored tradicionalne Vise ili MasterCard, portal isplaćuje novce i na Maestro, Entropay, Vpayments ili China UnionPay, iako u takvom slučaju – nažalost – ima neka ograničenja, naime: iznos za isplatu treba biti jednakovrijedan najmanje iznosu od 50 rubla, jednog i pol dolara ili jednoga evra.

Sa druge strane, prednost ove metode plaćanja je u tome da novac odmah sjedne na račun igrača koji ga isplaćuje i nema nikakve naknade za izvršenu transakciju. Što se tiče kartica pre-paid, bez problema isplate se mogu izvršiti na kartice: PaySafeCard, Paykasa Voucher, EpayCode, MoneySafe, AstroPay Card, GS Cash, Cashixir ili Neosurf. Kako vidimo, ovdje se nalaze i manje poznati nazivi kartica, što je svakako za pohvalu.

Druge metode vršenja plaćanja

Jesmo već napomenuli da su na 1xBet metode vršenja plaćanja stvarno raznovrsne? Ako želiš izvršiti prijenos novca od dobiti na klađenju na svoj virtualni novčanik ili koristiti sistem za transfer novca preko svog mobitela – nema problema. 1xBet vrši također i isplate u gotovini a čak i u kriptovalutama odnosno preko samoposlužnih platnih terminala. Naravno bilo bi čudno da u tom obilju opcija zafali i najviše tradicionalni: prijenos novca bankovnom doznakom.

Kako uplatiti i isplatiti novac na 1xBet?
5 (100%) 1 vote